Tørre Øjne

Tørre øjne er for rigtig mange mennesker et stærkt genererende problem i dagligdagen. Mange plages af øjne der føles som om der er grus i, er røde eller ofte løber i vand.
Dette er blot få eksempler på de symptomer der kan være afledt af tørre øjne.

Hvorfor får man tørre øjne?

Tørre øjne kan skyldes mange forskellige faktorer såsom alder, brug af kontaktlinser, hormonforandringer, gigtsygdomme, forskellige typer medicin, overdrevent skærmforbrug, læsning mm. Mange mennesker er generet af tørre øjne, uden dog måske at være klar over at, det er det de fejler. Det antages at helt op i mod 69% har symptomer på tørre øjne, og få, får gjort noget ved problemet.

Dine tørre øjne skyldes ofte årsager som:

  • At tårekirtlerne ikke producerer tårer nok
  • At tårekirtlerne producer tårer af dårlig kvalitet
  • At tårerne fordamper hurtigt

IPL Terapi mod tørre øjne

Heldigvis kan man gøre noget ved problemet hos langt de fleste. Og hos Ringsted Øjenklinik tilbyder vi nu IPL behandling mod tørre øjne. Ofte er den største synder til tørre øjne nemlig forstoppede tårekirtler. De såkaldte meibomske kirtler er betændte og tilstoppede. I denne tilstand kan kirtlerne ikke længere producere den rette mængde tårer eller producerer tårer af en meget ringe kvalitet.
Vores IPL-terapi, er med præcist kalibreret intens pulserende lys (IPL), specielt rettet mod tørre øjne og er et godt og effektivt middel i behandlingen af tørre øjne. Behandlingen stimulerer de meibomske kirlter og hjælper dem med at genoptage deres normale funktion så der igen tilføres den nødvendige fugt til øjets tårefilm.

Lumenis OptiLight IPL behandling mod tørre øjne hos Ringsted Privat Øjenklinik

Behandlingsforløb

Et behandlingsforløb mod tørre øjne strækker sig over 5 til 6 behandlinger med hver 2 ugers mellemrum. En behandling varer ca. 30 minutter i alt. Før behandling måles øjnenes tørhed med et specielt apparat så udviklingen kan følges. Man kan normalt forvente en bedring efter 3-4 behandlinger. IPL behandlingen suppleres derhjemme med viskøseøjendråber og sterile renserservietter mellem behandlingerne.
Et behandlingsforløb koster typisk mellem 4800 kr og 7200 kr alt efter sværhedsgrad af de tørre øjne og inkluderer de produkter du skal benytte derhjemme mellem behandlinger.

Kontakt os for en helt uforpligtigende snak

Vil du høre mere om tørre øjne og hvad du kan gøre ved dem, skal du blot udfylde kontakt-formen herunder. Så ringer vi dig op når det passer dig. Om det måtte have din interesse, kan vi så aftale et besøg i vores klinik, hvor vi sammen planlægger et unikt forhandlingsforløb til dig. Det er helt gratis og uforpligtende. Vi tager kun betaling for selve behandlingen. Udfyld formen i dag, for et bedre liv uden knas med tørre øjne.